EKIPA

Kdo smo

maša_lancner

Maša Lancner

Univ. dipl. prof špan., Univ. dipl japon., Inž. fotografije

Sprva se je posvetila študiju – španščine in japonščine, kjer se je poleg jezikov seznanila še s tujimi kulturami. S potovanji in bivanjem v Španiji, Južni Ameriki in na Japonskem je pridobila bogate izkušnje iz njihovih kultur in vsakdana.

Ljubezen do umetnosti jo je vodila na študij fotografije, ki jo je popolnoma prevzela, zato se je odpravila na izmenjavo v E-Artsup v Pariz, nato še na Erazmus prakso za mlade podjetnike v Madrid.

mojca_stubelj_ars

Mojca Ars Stubelj

univ.dipl.ekologinja

Mojca je doktorica okoljskih znanosti, ki ustvarja na različnih področjih. Branje in pisanje, glasba in gibanje so del njenega vsakdana. Otroke obožuje, odkar je postala mama. Tako je začela pisati pravljice za otroke, s katerimi najmlajšim prenaša srčna sporočila. Posebnost njenih knjig je, da so napisane v več jezikih in so primerne za zgodnje učenje jezikov.

Mojca aktivno govori štiri jezike, všeč ji je vizualna umetnost in je dislektik. Svojo karierno pot vidi na področju izobraževanja mladih, preko doživljajske pedagogike in kulturnih projektov. Kot ekologinja ostaja aktivna na področju trajnostnega turizma s poudarkom na varstvu narave.

Festival linGOkultura je plod ljubezni do jezikov dveh poliglotk Mojce in Maše, ki sta združili svoje znanje in talente ter začeli sodelovati na področju zgodnjega učenja jezikov. Skupaj izvajata jezikovne delavnice, poletne jezikovne tabore, različne kulturne projekte.
MINI POLIGLOTINI
dr. Mojca Stubelj Ars
Zavod iManaLAB
Maša Lancner univ. dipl. prof. špan. in univ. dipl. japon.
ORGANIZATORJI

Festival linGOkultura 2021 organizirajo:

MINI POLIGLOTINI

Zavod iManaLAB

Društvo KUD Krea

E-NOVICE

Prijavi se na e-novice!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.
Dogodek so finančno podprli Ameriško veleposlaništvo, Španska ambasada in Javni sklad Republike Slovenije za kulturo.